فتنه در عربستان؛ طرح انتقال پیکر پیامبر (ص) به بقیع

سه شنبه 11 شهريور 1393
10:11
فتنه در عربستان؛ طرح انتقال پیکر پیامبر (ص) به بقیع خبرها حاکی است که مسؤولان عربستان سعودی طرحی را برای تخریب بارگاه پیامبر اسلام (ص) و انتقال پیکر مطهر ایشان به مکانی نامعلوم در بقیع در سر دارند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "ایندیپندنت" روز سه شنبه در گزارشی به قلم "اندرو جانسون" نوشت: بر اساس طرح (به اصطلاح) نوسازی و توسعه اماکن مقدس، بارگاه پیامبر (ص) تخریب، و پیکر ایشان به مکان نامشخصی منتقل می‌شود.
بر اساس این گزارش، طرح تخریب دیوارهای اطراف بارگاه پیامبر اسلام (ص)، به دلیل اهمیت بسیار بالای این مکان مقدس برای مسلمانان، موجب بروز فتنه‌ای بزرگ در دنیای اسلام خواهد شد.
جانسون در این گزارش خاطرنشان کرد که این طرح بحث برانگیز، بخشی از پرونده تحقیقات یک استاد سعودی است که بین مسؤولان مسجد نبوی در مدینه منوره توزیع شده است.
در این گزارش آمده است که پس از تخریب بارگاه پیامبر اسلام (ص) پیکر مطهر ایشان به بقیع منتقل شده و در آنجا به خاک سپرده شود، بدون آنکه محل آن به کسی اطلاع داده شود.
جانسون اظهار داشت که هنوز ثابت نشده است که مسؤولان سعودی تصمیمی درباره این مسأله گرفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد