پاکسازی آخرین مخفیگاه‌های داعش در دیالی

سه شنبه 11 شهريور 1393
12:05
پاکسازی آخرین مخفیگاه‌های داعش در دیالی نیروهای عراقی توانستند آخرین مخفیگاه‌های داعش را در منطقه العظیم در استان دیالی پاکسازی، و 4 روستا را پس از درگیریهای سنگین با عناصر این گروه تروریستی، آزاد کنند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در استان دیالی به شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: نیروهای ارتش و پلیس به همراه نیروهای داوطلب صبح امروز روستای سرحه از توابع استان دیالی را که بین دو منطقه العظیم و سلیمان بیک قرار دارد، از وجود تروریستهای داعش پاکسازی کردند.
وی افزود: این روستا آخرین پایگاه تروریستهای داعش در استان به شمار می آید.
این منبع با اشاره به خسارتهای سنگنین وارد شده به گروه تروریستی داعش خاطرنشان کرد، نیروهای عراقی پس از درگیری‌های سنگین با تروریست‌های داعش روستاهای المفتول، الشکر و بئر الذهب را از وجود تروریست‌ها پاکسازی کنند.
به گفته این منبع، نیروهای امنیتی توانستند جاده بغداد – کرکوک را کاملا از وجود تروریستهای داعش پاکسازی کنند.
نیروهای عراقی یک روز پس از شکستن محاصره شهر آمرلی، سرانجام دوشنبه شهر سلیمان بیک را نیز از وجود تروریستهای داعش پاکسازی کردند.

ساکنان آمرلی حدود 80 روز در محاصره تروریستهای داعش بودند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم