حامی تروریسم، میزبان اجلاس مبارزه با تروریسم شد!

جمعه 14 شهريور 1393
16:17
حامی تروریسم، میزبان اجلاس مبارزه با تروریسم شد! عربستان سعودی که تاکنون به طور رسمی حمایت خود از گروههای مسلح در سوریه را ابراز داشته است، اعلام کرد که میزبان اجلاس مبارزه با تروریسم خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری دولتی لبنان، علی عواض عسیری سفیر عربستان در لبنان اعلام کرد که کشورش اجلاس بین المللی مبارزه با تروریسم را برگزار می کند.

وی بعد از دیدار با جبران باسیل وزیر خارجه لبنان در گفت و گو با خبرنگاران در بیروت اعلام کرد: من درخواست ملاقات با وزیر خارجه لبنان را کردم تا از وی برای حضور در اجلاس ضد تروریسم و داعش دعوت کنم.

عسیری گفت: این اجلاس هفته آینده در ریاض برگزار خواهد شد.

دعوت عربستان برای برگزاری اجلاس مبارزه با تروریسم درحالی است که دولت این کشور به طور علنی در طول سه سال گذشته حمایت خود از گروههای مسلح به اصطلاح خودش "میانه رو" در سوریه را که درحال نبرد با نظام این کشور هستند، ابراز داشته است.

دولت سعودی به طور علنی از این گروهها حمایت سیاسی، مالی، نظامی و رسانه ای کرده است و دیگران را نیز ترغیب کرده تا به این گروهها کمک تسلیحاتی بکنند.

حمایت از همین گروهها بویژه دو گروه مسلح "ارتش آزاد" سوریه و "جبهه اسلامی" بستر ساز ظهور گروههای تندروتری شده است. اتباع عربستان بعد از تونس بیشترین اعضای خارجی گروه تروریستی داعش را تشکیل می دهند.

برخی منابع اطلاعاتی و رسانه ای از حمایت بعضی کشورهای غربی و منطقه ای از گروههای تندرو مسلح در سوریه و عراق سخن گفته اند.

مسئولان احزاب مخالف ترکیه پیشتر اعلام کردند که دولت پیشین ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان از گروه داعش حمایت تسلیحاتی کرده و کار ورود آنها از خاک این کشور به سوریه را تسهیل بخشیده است. این مسئولان همچنین از درمان عناصر مسلح در بیمارستانهای شهرهای مرزی ترکیه و آموزش عناصر داعش در شهر غازی عنتاب این کشور خبر داده بودند.

برخی منابع رسانه ای فرانسوی و عربی نیز از آموزش عناصر مسلح پیش از ورود به سوریه در کشورهای فرانسه، اردن و قطر زیر نظر افسران آمریکایی خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت