داعش عناصر کرد خود را حذف می‌کند

يکشنبه 16 شهريور 1393
12:41
داعش عناصر کرد خود را حذف می‌کند سخنگوی وزارت اوقاف و امور دینی منطقه کردستان عراق اعلام کرد که گروه تروریستی داعش شماری از عناصر کرد خود را اعدام کرده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مریوان النقشبندی" در صفحه فیسبوک خود با انتشار آماری از کردهای عضو داعش نوشت: بیش از 100 جوان از منطقه کردستان عراق طی 8 ماه گذشته به داعش پیوسته‌اند، که 18 تن از آنان در جریان درگیری با نیروهای پیشمرگه و حمله به منطقه کردستان از پا در آمده‌اند.
وی افزود: با این حال سران داعش اطمینان خود را به عناصر کرد از دست داده‌اند و آنان به صورت مستقیم یا غیر مستقیم اطلاعاتی را به سرویسهای امنیتی منطقه کردستان عراق رسانده‌اند.
النقشبندی خاطرنشان کرد: داعش جمعه گذشته شماری از عناصر کرد خود را در شهر موصل اعدام کرد و بقیه عناصر کرد را از صحبت کردن بایکدیگر به زبان کردی منع کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟