عملیات موفق ارتش عراق در حدیثه

دوشنبه 17 شهريور 1393
08:20
عملیات موفق ارتش عراق در حدیثه نیروهای عراقی و عشایر توانستند در عملیاتی، منطقه بروانه در بخش حدیثه (استان الانبار) این کشور را آزاد کنند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در این عملیات شماری از اتباع عرب و غیر عرب گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند.
"احمد خلف الدلیمی" استاندار الانبار در جریان این عملیات نظامی به شدت زخمی شد.
ارتش آمریکا نیز با اجرای حملات هوایی اعلام کرد که این حملات برای محافظت از تاسیسات و کارمندانش صورت گرفته است.
درهمین حال، فواد معصوم رئیس جمهوری عراق تاکید کرد که کشورش به حمایت بین المللی و نه نیروی نظامی به منظور مبارزه با گروه تروریستی داعش نیاز دارد.
"عبدالحکیم الجغیفی" فرماندار حدیثه دیروز اعلام کرده بود که عشیره "الجغایفه" در این عملیات نیروهای ارتش عراق را همراهی می کنند.
این عملیات گسترده با پشتیبانی نیروی هوایی از صبح دیروز جهت پاکسازی مناطق "بروانه"، "الوس" و "الخفاجیه" در حدیثه آغاز شد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است