تصاویر عیادت رئیس جمهور از رهبر معظم انقلاب

دوشنبه 17 شهريور 1393
12:41
تصاویر عیادت رئیس جمهور از رهبر معظم انقلاب رئیس جمهوری کشورمان تأکید کرد که حال عمومی رهبر انقلاب بسیار خوب است و همه مردم باید شکرگزار وجود ذی جود و سلامت ایشان باشند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ساعتی پس از عمل جراحی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در بیمارستان محل بستری رهبر انقلاب حاضر شد و از ایشان عیادت کرد.
آقای روحانی در این دیدار، بهبودی و سلامتی کامل رهبر انقلاب را از خداوند متعال مسألت کرد.
رئیس جمهور پس از دیدار در مصاحبه ای، با اظهار خرسندی از وضعیت عمومی رهبر انقلاب و انجام دقیق و مطلوب عمل جراحی و مراقبتهای پزشکی پس از عمل تأکید کرد: همه مردم باید برای سلامتی، طول عمر و افزایش توفیقات ایشان در خدمت به ملت ایران و جهان اسلام دعا کنند.
آقای روحانی حال عمومی رهبر معظم انقلاب را بسیار خوب و همراه با شادابی و نشاط توصیف کرد و گفت: عوارض پس از عمل کاملاً طبیعی است و تیم پزشکی مجرّب، این عمل جراحی را به بهترین و دقیق ترین وجه انجام دادند و در خصوص مراقبتهای پس از عمل نیز باید با همین دقت کار را دنبال کنند.
رئیس جمهور دعای ملت ایران برای رهبر انقلاب را دعایی دائمی و مستمر خواند و اظهار داشت: حال عمومی رهبر انقلاب بسیار خوب است، بنابراین مردم اصلاً نباید نگران باشند و در کنار دعا برای سلامتی ایشان، همه باید شکرگزار وجود ذی جود و سلامت رهبر معظم انقلاب باشند.
وی به سفر خارجی از قبل برنامه ریزی شده خود در عصر امروز نیز اشاره کرد و گفت: تمایل داشتم که در تهران بمانم اما خود رهبر معظم انقلاب فرمودند که این سفر طبق برنامه انجام شود.

0% ...

آخرین اخبار

یمن: عملیات علیه تجمعات نظامی سعودی در المخا با دقت بالا انجام شد


پزشکیان در پیامی درگذشت والده همسر حجت الاسلام سید حسن خمینی را تسلیت گفت


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب و مواد آتش زا


ادعای ترامپ: بطور محدود در حال مذاکره با ایران هستیم


وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به ۴ هزار و ۳۳۵ تن رسید


حزب‌الله خواستار توقف مذاکرات مستقیم دولت لبنان با اسرائیل شد


انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب


محسن رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد


راهبرد فعلی ایران حفظ سیطره بر تنگه هرمز است


سرپرست وزارت دفاع: رسانه بخشی از سامانه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است