در دیدار سید حسن نصرالله و میشل عون چه گذشت

سه شنبه 18 شهريور 1393
14:45
در دیدار سید حسن نصرالله و میشل عون چه گذشت سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان و میشل عون رئیس فراکسیون اصلاح و تغییر این کشور در خصوص اوضاع لبنان و منطقه بحث و گفت‌وگو و بر لزوم مقابله با تروریسم تاکید کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در این دیدار دبیرکل حزب الله لبنان و میشل عون، درباره اوضاع آن کشور و منطقه و به ویژه تروریسم رژیم صهیونیستی و تهدیدات و جنایت‌های این رژیم، و خطر موج تروریسم تکفیری بحث و گفت‌وگو، و بر ضرورت مقابله با آن تأکید کردند.
طرفین همچنین تأکید کردند که دیدگاه‌های قبلی آن‌ها در خصوص خطرات و میزان پیش بینی این خطرات و همچنین هشدارهایشان درباره دو دستگی‌ها و اختلافات فرقه‌ای در لبنان و تقسیم‌ها در منطقه درست بوده است؛ و امروزه بیش از پیش صحت تأکید آنها بر ضرورت تفاهم با هدف تقویت وضعیت داخلی در مقابل فتنه به اثبات رسیده است.
سید حسن نصر الله و میشل عون بر مطابقت دیدگاههایشان درباره خطر تروریسم و ضروری بودن مقابله با آن با کلیه روش ها از جمله تقویت وحدت ملی و ایجاد ثبات داخلی و برپایی نظام سیاسی براساس مبانی پیمان های مسالمت جویانه تأکید کردند.
در این دیدار جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان، حسین الخلیل، معاون سیاسی سید حسن نصرالله و وفیق صفا، مسئول کمیته ارتباط و هماهنگی حزب الله حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران؛ دشت ۱۰۲ مدال و ایستادن روی سکوی ششم


طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود