حمایت مسعود بارزانی از دولت جدید عراق

سه شنبه 18 شهريور 1393
16:31
حمایت مسعود بارزانی از دولت جدید عراق مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق، با تبریک آغاز مسؤولیت حیدر العبادی نخست وزیر عراق، بر حمایت خود از کابینه جدید تأکید کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر حیدر العبادی نخست وزیر عراق در بیانیه ای اعلام کرد که مسعود بارزانی با العبادی به صورت تلفنی گفتگو کرده، و آغاز به کار وی به عنوان نخست وزیر را تبریک گفته است.
در بیانیه دفتر عبادی همچنین آمده است، بارزانی در این تماس تلفنی برای العبادی در مسؤولیت جدید آرزوی موفقیت کرده است.

شبکه عراقی "سومریه نیوز" خاطرنشان کرد که طرفین درباره مسائل سیاسی و امنیتی کشور بحث و تبادل نظر کردند.
بنابر اعلام دفتر العبادی، بارزانی بر تأیید کابینه جدید و حمایت از آن تأکید کرد و طرفین راههای حل مشکلات موجود در تعامل میان منطقه کردستان و دولت مرکزی در سایه قانون اساسی با نگاه مثبت را بررسی کردند.
یادآور می شود، حیدر العبادی نخست وزیر عراق و کابینه وی، روز دوشنبه پس از کسب رأی اعتماد پارلمان، سوگند یاد کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است


اجرای موج سی و نهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا امیر المومنین ع


وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم