سازمان ملل: غزه به مناطق زلزله و طوفان زده شباهت دارد

جمعه 21 شهريور 1393
12:06
سازمان ملل: غزه به مناطق زلزله و طوفان زده شباهت دارد العالم - سخنگوی امور انسانی صندوق جمعیت سازمان ملل، وضعیت کنونی غزه را شبیه به مناطق زلزله و طوفان زده دانست و گفت:اوضاع غزه فاجعه آمیز است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "هینیا دقاق" سخنگوی امور انسانی صندوق جمعیت سازمان ملل، در دیدار با تنی چند از روزنامه نگاران تصریح کرد: روند بازسازی در غزه تنها محدود به بازسازی ساختمانها نمی شود بلکه باید توجه ویژه ای به وضعیت روانی و سلامت زنان و کودکانی شود که با 3 جنگ پی در پی مواجه شده اند.

وی با هشدار درباره احتمال وقوع دور جدیدی از خشونت ها در غزه، خواستار یافتن راه حل و راهکار ریشه ای برای این منطقه شد؛ منطقه ای که مردمش به دلیل جنگ های مداوم با مشکلات و رنجهای زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

سخنگوی امور انسانی در صندوق جمعیت سازمان ملل گفت: ویرانی در غزه تنها محدود به خانه ها، قتل و کشتار انسانها نشده است و بخش های صنعتی و کشاورزی نیز به شدت آسیب دیده است. بنابراین ساماندهی اقتصادی یکی از نیازهای غزه است.

حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه بیش از 2 هزار کشته، 11 هزار مجروح، هزاران آواره و ویرانی های فراوانی بر جای گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم