سوریه:پروژه اوباما، چالشهای زیادی دارد

جمعه 21 شهريور 1393
13:05
سوریه:پروژه اوباما، چالشهای زیادی دارد العالم - مشاور سیاسی و اطلاع رسانی رئیس جمهوری سوریه گفت:راهبرد آمریکا برای مبارزه با تروریسم بدون پشتوانه فکری و عملی بوده و مشکلات زیادی دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "بثینه شعبان"  به شبکه "المیادین" گفت: گمان نمی کنم آمریکا بتواند تصمیمات خود را علیه کشورهای حامی تروریست اجرایی کند و اظهارات واشنگتن با واقعیت و شرایط مبارزه با تروریسم فاصله دارد، زیرا هدف آمریکا تنها تسلط بر منطقه و خارج کردن روسیه از این حوزه است.

وی بار دیگر با اشاره به آمادگی سوریه برای مقابله با تروریسم تاکید کرد: سوریه به مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد و ارتش نیز پیشروی های خوبی داشته است.

شعبان با تاکید برایکه هرکس که در اندیشه تجاوز به ما باشد، او را از بین خواهیم برد، افزود : ما با تروریسم مسلح و مورد حمایت کشورهای منطقه و محافل بین المللی روبرو هستیم.

مشاور سیاسی و اطلاع رسانی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، افزود: مردم سوریه و ارتش از 4 سال پیش به دست تروریست ها کشته می شوند و غرب و حامیان منطقه ای اش در حمایت مالی و ارسال سلاح برای گروههای تروریستی از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه