پسرعموهای تروریست سعودی در عراق

جمعه 21 شهريور 1393
22:10
پسرعموهای تروریست سعودی در عراق پسر عموی یکی از تروریستهای سعودی داعش که خودش را در عراق منفجر کرده بود، قصد دارد به زودی عملیات دیگری را در عراق انجام دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  روزنامه عربستانی الحیات چاپ لندن، نوشت : یک تبعه عربستانی به نام  فراج بن شاقص السبیعی که به داعش پوسته بود ، اخیرا عملیاتی انتحاری در عراق از پا در آمد.
بر اساس این گزارش، پسر عموی فراج نیز که به داعش پیوسته است ، به زودی عملیاتی انتحاری در عراق اجرا خواهد کرد .
هاجد السبیعی عموی فراج گفت: پدر فراج که افسر پلیس بود ، 10 سال پیش در سانحۀ رانندگی کشته شد و فراج به دستور وزیر کشور در شهرداری رِماح (استان ریاض) استخدام شد و دو ماه پیش بدون اطلاع ما به عراق سفر کرد .
هاجد افزود : هفت ماه بعد خبردار شدیم که فراج با اجرای عملیاتی انتحاری در عراق 10 سرباز را کشته و 40 نظامی دیگر را زخمی کرده است . 
هاجد اعلام کرد : پسرم نیز به عراق سفر کرده است و در هر لحظه منتظر شنیدن خبر کشته شدن وی هستم.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت