زندانیان فراری بادوش در کنار داعش می جنگند

شنبه 22 شهريور 1393
23:24
زندانیان فراری بادوش در کنار داعش می جنگند العالم - استانداری دیاله از نبرد 60 تن از زندانیان فراری زندان بادوش در کنار عناصر گروه تروریستی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صادق الحسيني " رئیس کمیسیون شورای استانداری دیاله گفت: اطلاعات مستندی درخصوص نبرد بیش از 60 نفر از زندانیان زندان بادوش علیه ارتش در کنار عناصر گروه تروریستی داعش در استان نینوا وجود دارد.

به گزارش سومریه نیوز، الحسینی افزود : بخش اعظم این زندانیان فراری در مناطق شمال المقداديه و حوض حمرين در شمال شرق بعقوبه هستند.

وی با اشاره به اینکه اکثر این زندانیان جنایتکاران خطرناکی هستند ، بیان کرد: گروهک تروریستی داعش در جریان یورش به زندان بادوش در ژوئن گذشته، این زندانیان را فراری داد.

گروه داعش ژوئن گذشته به زندان بادوش در استان نینوا در شمال عراق یورش برد و صدها نفر از زندانیان این زندان را فراری داد.

این گروه همچنین دهها زندانی را به بهانه های طایفه ای، اعدام کرد.

یک منبع امنیتی عراق اعلام کرد که بیش از 70 نفر از عناصر تروریستی از بیست کشور عربی و غیرعربی از شش هفته پیش در صفوف گروهک داعش در داخل روستاهای شمال المقدادیه می جنگند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود افزود که گروه داعش این روستاها را به مناطق تحت سلطه خود تبدیل کرده است.

به گفته این منبع، مناطق شمال المقدادیه درزمان حاضر تحت سلطه یکی از سرکردگان داعش به نام "أبوعبد الله الاوزبكي"، است که مغز متفکر طرح قطع آب آشامیدنی منطقه بلدروز (30 کیلومتری شرق بعقوبه) و روستاهای شرق المقدادیه است.

قطع آب این مناطق 15 روز پس از سلطه گروه داعش بر سد الصدور صورت گرفت.

گروهک تروریستی داعش اقدام های زورگویانه بسیاری را بر خانواده های ساکن روستاهای شمال المقدادیه تحمیل کرده که درنتیجه ده ها نفر از آنان مجبور به کوچ به مناطق امن  شده اند.

روستاهای شمال منطقه المقدادیه که مهم ترین آن ها "حنبس" و "سنسل" نام دارد، بیش از شش هفته است که تحت سلطه گروه داعش قرار دارد.

در این روستاها، باغ ها و مزارع کشاورزی متعددی وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه