چرا داعشی‌ها در رقه ناپدید شده‌اند؟

چهارشنبه 26 شهريور 1393
17:18
چرا داعشی‌ها در رقه ناپدید شده‌اند؟ همزمان با موافقت رئیس جمهوی آمریکا با آغاز حملات هوایی به مواضع داعش در سوریه، عوامل گروه تروریستی و تکفیری این گروهک در استان شمالی رقه در اماکن عمومی ظاهر نمی‌شوند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ساکنان استان رقه می گویند که سران داعش دیگر اجازه نمی دهند که اعضای این گروهک به کوچه و خیابان بروند و تغییراتی هم در محل استقرار سلاح ها و افراد ایجاد شده و داعشی‌ها کمتر از قبل به فعالیت های رسانه‌ای می پردازند.

ساکنین استان رقه می گویند: از روز 11 سپتامبر که اوباما از امکان کشیده شدن دامنه حملات هوایی داعش از عراق به سوریه خبر داد، این گروه تروریستی هر روز مقداری اسلحه و مهمات را از مکانی به مکان دیگر منتقل می کند.

به گفته ناظران، آن دسته از عوامل داعش هم که در اینترنت به فعالیت اطلاع رسانی می پرداختند، صفحه های شخصی خود را بسته اند، هرچند مسئولان داعش هنوز واکنشی به اظهارات اوباما نشان نداده اند.

به نوشته روزنامه سعودی الحیاة، به نظر می رسد در حالی که آمریکا برای تشکیل ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش تلاش می کند، این گروه تروریستی نیز تلاش می کند تحرکات و استراتژی خود را تا حد امکان مخفی نگه دارد.

هنگامی که داعش در عراق با حملات هوایی آمریکا مواجه شد، عوامل این گروه تروریستی سلاح های سنگین خود را که باعث دردسر آنها شده بود، رها کردند و تلاش کردند خود را در میان اهالی مناطق مسکونی پنهان کنند و داعش شاید همین استراتژی را در سوریه نیز اجراء کند.

تخلیه ساختمان‌ها

از سوی دیگر عناصر داعش در استان رقه ساختمان هایِ محل استقرار خود را تخلیه کرده اند و محل استقرار سلاح های سنگین خود را تغییر داده و خانواده های خود را هم از شهر رقه (مرکز استان) خارج کرده اند.
یکی از ساکنین استان رقه می گوید: داعش محل استقرار تجهیزات و عوامل خود را مداوم تغییر می دهد و نمی خواهد که همه سلاح های سنگین خود را در یک منطقه نگهداری کند.

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: رسانه بخشی از سامانه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است


محسن رضایی نماینده رهبر انقلاب در شعام شد


حزب‌الله: آتش‌زدن مناطق جنگلی جنوب لبنان ادامه تخریبگری رژیم صهیونیستی است


دیده‌بان حقوق بشر: اسرائیل با فلج کردن سیستم حمل‌ونقل، غزه را به سوی قحطی مجدد سوق می‌دهد


منبع ارشد یمنی: تحرکات افسران عربستانی از ضربات موشکی و پهپادی صنعا در امان نخواهد بود


تاکید مصر و ترکیه بر کاهش تنش و حفظ امنیت منطقه‌


حماس: جدول زمانی اجرای توافق تعیین شود


نگرانی اسرائیل از الحاق احتمالی مصر به ائتلاف نظامی عربستان، ترکیه و پاکستان


مدیرعامل روس‌اتم: مسکو اعزام متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده‌است


سقوط یک فروند پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در جیبوتی+ فیلم