شمار کاربران اینترنت به سه میلیارد نفر رسید

چهارشنبه 26 شهريور 1393
21:08
شمار کاربران اینترنت به سه میلیارد نفر رسید سایت "اینترنت لایو استاتس" متخصص امور اینترنت، اعلام کرد که کاربران اینترنت نزدیک به 3میلیارد نفر رسیده و تعداد سایت های اینترنتی در جهان نیز از یک میلیارد سایت گذشته و به طور مدام در حال افزایش است.

طبق اعلام سایت "اینترنت لایو استاتس"؛ 25 سال از عمر اینترنت می گذرد و تاکنون بیش از یک میلیارد و 60 میلیون سایت اینترنتی راه اندازی شده است.

فردی انگلیسی به نام "تیم برنرز لی" که هم اکنون 59 ساله است، در دهه هشتاد و هنگامی که در یکی از آزمایشگاه های فیزیک سوییس فعالیت می کرد، اینترنت را طراحی کرد. وی با وصل کردن چند دستگاه کامپیوتر به هم توانست اولین گام را برای اختراع اینترنت بردارد، اختراعی که زندگی صدها میلیون نفر را تغییر داد.

"تیم برنرز لی" روز 12 مارس 1989 طرح خود را به صورت کتبی پیشنهاد کرد و به همین دلیل این روز به عنوان روز تولد یا ابداع اینترنت شمرده می شود.

این در حالی است که ارتش آمریکا نیمه سده گذشته تلاش کرده بود دستگاه های کامپیوتر خود را به همدیگر وصل کند ولی اینترنتی که تیم طراحی کرد، انقلابی پدید آورد که همه مردم از آن استفاده کردند و به آنها امکان داد تا اطلاعات خود را منتشر و دیگران را در آن سهیم کنند و سایت های اینترنتی راه اندازی شود.

مدتی بعد موتورهای بزرگ جستجو در اینترنت ایجاد شد که گوگل و یاهو معروف ترین آنها هستند.

تعداد کاربران اینترنت در جهان نزدیک به به 3 میلیارد نفر رسیده و براساس آمار ارائه شده، موارد جستجو در گوگل روز گذشته (سه شنبه)، 3 میلیارد و 100 میلیون جستجو انجام گرفته و 170 میلیارد ایمیل تبادل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات