خبر فوری:

حمایت از تروریست‌ها در سوریه، در کنگره آمریکا تصویب شد

پنج‌شنبه 27 شهريور 1393
10:19
حمایت از تروریست‌ها در سوریه، در کنگره آمریکا تصویب شد کنگره آمریکا با طرح باراک اوباما رئیس جمهور این کشور برای حمایت از تروریستها در سوریه تحت عنوان کمک به "مخالفان میانه" به بهانه مقابله با گروه تروریستی داعش موافقت کرد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس جمهور آمریکا با وجود پیشنهاد یک ژنرال بلندپایه آمریکایی درخصوص لزوم ارسال نیرو به عراق در صورت لزوم گفت که هرگز نیروی زمینی به عراق اعزام نخواهد کرد.

درهمین حال، برخی از نمایندگان درباره قدرت به اصطلاح "مخالفان میانه رو" برای انجام ماموریت یاد شده ابراز شک و تردید کرده و نگرانی خود را از افتادن این سلاح ها به دست گروه داعش ابراز داشتند.

پیش از این ژنرال "مارتین دمپسی" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تاکید کرده بود: براساس طرح های کنونی، مستشاران نظامی آمریکا به ارتش عراق برای حمله به داعش کمک خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما


نماهنگ | برادرم؛ عزیزم؛ مایه فخرم


نماهنگ | سرود نصر


روح و راه نصرالله


سید مقاومت؛ صدایی که هرگز خاموش نمیشود


دو سال پس از شهادت؛ وعده صادق همچنان زنده است


جبهه مقاومت، گسترده‌تر؛ ایران قوی، مقتدرتر