کنترل انصارالله بر منطقه ای نزدیک پایتخت یمن

پنج‌شنبه 27 شهريور 1393
12:44
کنترل انصارالله بر منطقه ای نزدیک پایتخت یمن انصار الله و قبايل هم پيمان این جنبش منطقه همدان در شمال صنعا پايتخت يمن و پادگان السلان در استان جوف را به كنترل خود درآوردند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جنبش انصار الله بعد از كنترل بر منطقه الغيل، به سمت اين پادگان بزرگ پيشروي كردند.

 منطقه القابل و منطق شملان در شمال صنعا نيز شاهد درگيري شديد بين جنبش انصار الله و عناصر مهاجم گروههاي تكفيري طرفدار حزب اصلاح بود.

درهمين حال، جمال بن عمر فرستاده سازمان ملل به يمن با سيد عبدالملك الحوثي رهبر جنبش انصار الله در استان صعده ملاقات كرد.

 خبرنگار شبكه خبري العالم از وجود نشانه هاي مثبت و احتمال دستيابي به توافق بين معترضان و دولت خبر داد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد


تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد