کابینه 16 نفره لیبی هم رد شد

پنج‌شنبه 27 شهريور 1393
16:43
کابینه 16 نفره لیبی هم رد شد مجلس لیبی بار دیگر ترکیب جدید کابینه عبدالله الثنی را که متشکل از 16 وزیر بود، رد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مجلس لیبی از عبد الله الثنی خواسته است که در رأس دولت باقی بماند و دولت بحران را با 10 وزارتخانه تشکیل دهد.

این در حالی است که مجلس لیبی روز گذشته، ترکیب 18 نفره وزرای کابینه عبد الله الثنی را رد کرده بود.

نخست‌وزیر لیبی اخیرا اسامی 18 نفر را به عنوان وزرای کابینه خود تقدیم مجلس این کشور کرده بود.

الثنی اوایل هفته جاری از سوی مجلس لیبی که در شهر طبرق قرار دارد مأمور تشکیل دولت بحران شده بود. این در حالی است که کنگره ملی سابق لیبی که دوره‌اش به پایان رسیده نیز عمر الحاسی را مأمور تشکیل دولت نجات ملی کرده است.

«عبد الله الثنی» پیش از این تأکید کرده بود که اوضاع کشورش بسیار سخت و پیچیده شده است؛ چرا که طرابلس بزرگترین شهر لیبی از سوی گروه موسوم به فجر لیبی به محاصره در آمده است.

وی در مصاحبه با شبکه سی ان ان آمریکا افزود: اوضاع بنغازی نیز سخت و دشوار شده است؛ چرا که این شهر نیز تحت سیطره گروه موسوم به "انصار الشریعه" و برخی دیگر از قانون گریزان در آمده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت