گفتگو با دختر سوری پس از نجات از دست تروریستها+ فیلم

جمعه 28 شهريور 1393
23:13
گروه های تروریستی در سوریه، شهروندان را به مکان های نامعلوم می برند و از آنان به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

دختر یکی از خانواده های سوری که از دست تروریست ها نجات پیدا کرده است، سرنوشت خود را برای خبرنگار شبکه خبری العالم بازگو کرد.
وی گفت که تروریست ها صبح زود با لباس نظامی وارد شهر شدند، و اهالی را در یک خانه جمع کرده و سپس آنها را از تونل های طولانی عبور دادند.
این دختر سوری خاطرنشان کرد که آنها همواره آنها را جلوی خود حرکت می دادند تا اگر تک تیراندازهای ارتش خواستند به آنان شلیک کنند، آنان سپرشان شوند.
وی افزود که تروریست ها خانواده های گروگان را از دره عین ترما به زملکا و سپس دوما حرکت دادند و آنجا آنها را بر اساس مذهب تفکیک کردند؛ و هرگاه که در درگیری های خود با ارتش سوریه ناتوان می ماندند از گروگان ها به عنوان سپر انسانی استفاده می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی