مفتی جنجالی قطری همچنان ممنوع الخطبه است

يکشنبه 30 شهريور 1393
12:43
مفتی جنجالی قطری همچنان ممنوع الخطبه است منابع خبری آگاه در قطر اعلام کردند، بعید به نظر می رسد که مسؤولان این امیرنشین بار دیگر به یوسف قرضاوی اجازه دهند دوباره در مساجد قطر خطبه بخواند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دوحه تحت فشار دیگر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از تعداد زیادی از اعضای ارشد اخوان المسلمین مصر خواسته که خاک قطر را فوری ترک کنند؛ و این در حالی است که قرضاوی، مفتی مصری تبار قطر نیز از حامیان سرسخت اخوان المسلمین است.
منابع خبری آگاه در قطر اعلام کردند، واگذاری مجدد پیش نمازی مسجد عمر بن خطاب در دوحه پایتخت قطر به یوسف قرضاوی به این معنا خواهد بود که گفتار و رفتار مسوولان قطری یکسان و هماهنگ نیست زیرا عاقلانه نیست که دولت دوحه از اعضای ارشد اخوان المسلمین بخواهد که خاک قطر را ترک کنند و در عین حال به قرضاوی که حامی اخوان المسلمین است اجازه دهد به پیش نمازی و خواندن خطبه و حمایت از اخوان المسلمین و محکوم کردن دولت مصر ادامه دهد.
حمایت سرسختانه یوسف قرضاوی از اخوان المسلمین و انتقاد شدیدش از دولت مصر باعث تیرگی روابط قطر با همسایگانش به خصوص عربستان و امارات شده است.
یوسف قرضاوی از روز 28 فوریه 2014 از پیش نمازی و خواندن خطبه منع شده است.
خروج اعضای ارشد اخوان المسلمین از قطر زمینه بهبود مجدد روابط این کشور با دیگر کشورهای عربی را فراهم خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم