کنترل مردم بر ساختمان نخست وزیری و تلویزیون یمن

يکشنبه 30 شهريور 1393
18:53
کنترل مردم بر ساختمان نخست وزیری و تلویزیون یمن نیروهای مردمی و انصارالله مقر نخست وزیری و ساختمان تلویزیون یمن را تحت کنترل در آوردند.

 

باسندوه

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مدت کوتاهی پس از اعلام استعفای "باسندوه" از نخست وزیری، نیروهای مردمی و انصارالله مقر نخست وزیری و ساختمان تلویزیون را در صنعا تحت کنترل خود در آوردند.
سخنگوی رسمی انصارالله تأکید کرد که باسندوه به این جنبش اعلام کرد که از سمت خود استعفا کرده است.
نیروهای مردمی همچنین چند پادگان نظامی را تحت کنترل در آوردند.
منابع رسانه ای یمنی تأکید کردند که فرماندهی کل نیروهای مسلح یمنی حمایت خود را از انقلاب مردم و مطالبات آنان، اعلام کرده است.

نمایندگان عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصار الله هم برای امضای توافقنامه آشتی وارد صنعا شدند و به ساختمان ریاست جمهوری رفتند.
خبرنگار العالم خاطرنشان کرد که که وزیر کشور یمن به نهادهای امنیتی تأکید کرده است که با نیروهای انصارالله همکاری کنند.
جنبش انصارالله تأکید کرده است که ساختمانهای دولتی و پادگانهای نظامی متعلق به ملت است و هیچ طرفی حق تعرض به آنها را ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش عراقچی از جزئیات نشست چهارجانبه تهران به هیئت دولت


ارتش یمن خواستار تخلیه فوری فرودگاه عدن شد


برخورد ۲ قطار در جنوب اسپانیا؛ بیش از 50 نفر کشته شدند+فیلم


ادامه اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه


تداوم حملات ارتش رژیم صهیونیستی به الخلیل برای ششمین روز متوالی


هراس ائتلاف نتانیاهو از قدرت‌گیری احزاب عربی؛ اتهام‌زنی به منصور عباس


گزارش العالم از نتایج انتخابات رژیم اسرائیل+فیلم


نخست وزیر عراق به دمشق رفت


ویدئو گرافیک/ تجلیل سفارت ایران در بغداد از ادای احترام هنرمند عراقی به امام شهید امت


سردار فدوی: مردم نگذاشتند حتی یک شلیک متوقف شود