دستگیری چهار زن داعشی در غرب عراق

يکشنبه 30 شهريور 1393
21:13
دستگیری چهار زن داعشی در غرب عراق نیروهای امنیتی عراق، چهار تن از سران گروهک موسوم به "حرائر الانبار" که از زنان حامی داعش تشکیل شده است، دستگیر کردند که در میان آنها یک سرکرده این گروهک نیز به چشم می خورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از یک منبع خبری شبه رسمی نوشت: گروهک موسوم به "حرائر الانبار" از یکصد زن حامی داعش شده است؛ و چهار تن از اعضای آن از جمله سرکرده آن در جریان عملیاتی در یک منزل در منطقه راوه در غرب استان الانبار دستگیر شدند.
این منبع افزود: عملیات دستگیری این افراد براساس اطلاعات دقیق به دست آمده مبنی بر حضور آنها در شهر راوه انجام گرفت.
یادآور می شود از 21 دسامبر 2013 تاکنون استان الانبار در غرب عراق شاهد عملیات گسترده نیروهای ارتش علیه گروههای تروریستی به ویژه داعش در این منطقه است و دامنه عملیات ارتش تا نزدیکی مرزهای سوریه و اردن گسترده است. 

0% ...

آخرین اخبار

پیام بقائی به مناسبت دویستمین شب حماسه حضور ملت ایران


حمله موشکی روسیه پایتخت اوکراین را به لرزه درآورد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن ادعای عربستان درمورد حمله به مکه را رد کرد


فاکس نیوز از حمله به کشتی آمریکایی در تنگه هرمز خبر داد


سناتورهای آمریکایی خواستار افشای اسناد توافق هسته‌ای با عربستان شدند


مجلس نمایندگان آمریکا لایحه تحریم‌های گسترده روسیه و ایران را تصویب کرد


وزیر دفاع پاکستان: شجاعت ایران و لبنان، اسرائیل را بازنده جنگ کرد


عراقچی: رایزنی‌های موفقی در چین داشتم


مفتی اعظم لیبی: آمریکا در تنگه هرمز گیر افتاده است


ادعای ترامپ: امیدواریم به پایان جنگ ایران نزدیک شده باشیم