ورود محموله جدید کمک‌های ایران به غزه

دوشنبه 31 شهريور 1393
22:53
غزه، (العالم) ـ محموله جدید کمک‌های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران برای مردم غزه از طریق گذرگاه رفح وارد نوار غزه شد.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، دهها تن دارو، لوازم پزشکی، مواد غذایی و نیازهای انسانی اهدایی جمهوری اسلامی ایران به مراکز درمانی و بیمارستانهای نوار غزه رسید، که مواد غذایی و نیازهای انسانی به دلیل آسیب دیدن مردم این منطقه در اثر تجاوزگری های اخیر رژیم صهیونیستی، در میان فلسطینی ها توزیع شد.

در حالی که هزاران مجروح فلسطینی قربانی 51 روز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه هستند و بسیاری از آنها همچنان در بیمارستانها بسر می برند، محموله دارویی و لوازم پزشکی اهدایی جمهوری اسلامی ایران، مرهمی است بر درد مظلومان فلسطینی.

"عمر العزایزه" مدیر اداری جمعیت هلال احمر فلسطین امروز (دوشنبه) در گفت وگو با شبکه خبری العالم، گفت: من از طرف ملت محاصره شده فلسطین در نوار غزه از ملت ایران برای این کمکها تشکر و قدردانی می کنم؛ این کمکها بزرگترین کمکی است که به نوار غزه اهدا شده است زیرا کمبودهای بخش پزشکی در غزه را مرتفع می کند. این کمکها نخستین کمکی نیست که ملت ایران ارسال می کند بلکه در روزهای گذشته و در تجاوزگریهای سابق نیز چنین کمکهایی به غزه از سوی ایرانی ها اهدا شده بود.

"صفاء حور" مسوول انبارها در جمعیت هلال احمر فلسطین نیز در به خبرنگار العالم، گفت: ما به این کمکها نیاز مبرم داشتیم و بخش پزشکی در غزه از نقص شدید دارو و لوازم پزشکی رنج می برد.

کمک های دیگر جمهوری اسلامی از قبیل فرش، پتو و مواد غذایی و همچنین کمک های نقدی پی در پی به دست آسیب دیدگان فلسطینی می رسد که تجاوزگری وحشیانه اسراییل خانه های آنها را ویران کرده و هزاران نفر از فلسطینیان را در داخل نوار غزه آواره کرده است.

"هشام سالم" رییس جمعیت باقیات الصالحات نیز در گفت وگو با خبرنگار شبکه العالم، اظهار داشت: ما در هنگام جنگ کمک های زیادی از جمهوری اسلامی ایران از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) دریافت کردیم و این کمکها را به اغلب آنانی که خانه هایشان تخریب شده، رساندیم.

51 روز از عملیات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس، نوار غزه را به منطقه ای مصیبت زده و خونین تبدیل کرده که مستلزم همکاری مسلمانان برای بازگرداندن دوباره زندگی به مردم ستمدیده غزه است.
tt-22-18:30 

0% ...

آخرین اخبار

خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند