کنفرانس اسلامی - مسیحی در بیروت، ضد داعش + فیلم

جمعه 4 مهر 1393
18:13
کنفرانس روحانیان و علمای اسلامی - مسیحی در بیروت، جنایت های عناصر تروریست داعش و جبهه النصره را در عراق و سوریه محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت کنندگان در این کنفرانس، هشدار دادند که عناصر تروریست این گروه ها، ممکن است لبنان را به سمت فتنه داخلی سوق دهند.
"محمد السماک" عضو کمیته گفت وگوی اسلامی - مسیحی در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: اقدامات تروریست ها ضد مسیحیان و مسلمانان سوریه؛ اعم از تعرض به مردم و کوچاندن آنان، منهدم کردن املاک آن ها، تخریب عبادتگاه ها و بی حرمتی به ادیان الهی، به مثابه جنایت علیه بشریت و دین است.
"زهیر الخطیب" عضو تشکل "دیدار ملی لبنان" نیز به شبکه العالم گفت: هدف تروریست ها، سوق دادن کشور به سمت فتنه و درگیری است که این رویکرد، مغایر با ارزش های ملی، عربی و اسلامی ما است.

وی همچنین تلاش اهالی منطقه عرسال لبنان برای جلوگیری از تلاش تروریست ها به منظور تبدیل این منطقه به پایگاه رواج هرج و مرج در لبنان و مناطق اطراف این کشور را ستود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد