پیشنهاد آمریکا برای افزایش تروریستها در سوریه !

شنبه 5 مهر 1393
09:13
پیشنهاد آمریکا برای افزایش تروریستها در سوریه ! رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به بهانه مقابله با گروه تروریستی داعش، افزایش تعداد عناصر دیگر گروه های تروریستی را خواستار شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مارتین دمپسی" با اشاره به برنامه آمریکا و هم پیمانانش برای آموزش تروریستها در سوریه تحت عنوان "مخالفان میانه رو" ادعا کرد که آمار 5 هزار نفر فقط آغازی برای یک عملیات طولانی مدت جهت شکست داعش است.
وی افزود که 5 هزار نیرو کافی نیست، و 12 تا 15 هزار نفر برای باز ستاندن مناطق شرق سوریه از دست داعش، نیاز است.
دمپسی همچنین تأکید کرد که مخالفان سوریه که از سوی غرب حمایت می شوند، باید سرانی را برای خود ایجاد کنند و همچنین ساختاری سیاسی باید برای آنها شکل بگیرد که این امر زمان بر است.
پس از مدت کوتاهی از اعلام تشکیل ائتلافی تحت عنوان مبارزه با داعش به فرماندهی آمریکا و چند کشور عربی و غربی، آمریکا و عربستان اذعان کردند که قصد دارند به همین منظور عناصر دیگر گروه‌های تروریستی را تحت عنوان "مخالفان میانه رو سوریه" تقویت کنند.
پنتاگون اعلام کرده است که تیم های ارزیابی آمریکایی اکنون وارد عربستان شده اند تا برنامه‌ای را در این زمینه طرح ریزی کنند. قرار است براساس این برنامه طی یک سال اول، بیش از 5 هزار نفر از تروریستها تحت عنوان "مخالفان میانه‌رو" آموزش داده شده و به سوریه اعزام شوند.

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته‌ بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد


رژیم اسرائیل جلوی ورود کالاهای تجاری به غزه را گرفت+ فیلم


روایت لبنانی از دیدار عراقچی و یوسف رجی در بغداد


پارلمان یمن: عربستان مسئول جنایات ناشی از حملات هوایی به غیرنظامیان است


تحلیلگر عرب: درصورت حمله اسراییل، تهران دیگر تفاوتی بین این رژیم و آمریکا قایل نخواهد شد


قطع صدای واعظ سعودی دریکی از مساجد دمشق+ فیلم


تقویت همکاری‌های امنیتی؛ محور دیدار وزیر خارجه ترکیه با رئیس حشدالشعبی


مرتس: آلمان با شکاف عمیق سیاسی داخلی روبه‌رو است


دیدار وزیر امور خارجه سوریه با رئیس جمهور عراق


اعدام پنج نفر در عربستان سعودی