85 درصد از خرمای قطیف خوراک دام می شود !

دوشنبه 7 مهر 1393
13:43
85 درصد از خرمای قطیف خوراک دام می شود ! 85 درصد از خرمای کشاورزان منطقه قطیف عربستان به دلیل نبود سازوکارهای لازم از بین می‌رود، و خوراک چهارپایان می شود.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ساکنان منطقه قطیف عربستان که با وجود برخورداری این منطقه از منابع سرشار نفتی از فقر وتنگ دستی رنج می برند، از وضعیت معیشت خود و بی توجهی حکومت آل سعود به شدت گله مند هستند؛ و دولت نیز هرگونه تظاهرات اعراضی آنان را با سرکوب، بازداشت و شلیک گلوله پاسخ می دهد.
روزنامه "مکه" به نقل از کمیته اطلاع رسانی دومین جشنواره خرمای القدیح، اعلام کرد: 95 درصد از خانواده های تولید کننده در قطیف، خرمای مورد نیاز خود را از خارج از این منطقه تأمین می کنند؛ و فقط 5 درصد از نیاز آنان از داخل قطیف تهیه می شود.
این جشنواره که در آن 60 غرفه برای عرضه محصولات خرمای منطقه القطیف اختصاص یافته بود، در یکی از باغهای القدیح در استان قطیف برگزارشد و در مدت سه روز بیش از 20 هزار بازدیدکننده را به خود جذب کرد.

هدف از برگزاری این جشنواره از بین بردن فاصله ها میان مصرف کنندگان و کشاورزان تولید کننده و یافتن راهکارهایی برای جلوگیری از از بین رفتن محصولات خرمای کشاورزان قطیف اعلام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد