تصاویر اختصاصی العالم از انفجارخونین حمص سوریه

پنج‌شنبه 10 مهر 1393
14:03
با فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس در سوریه، وقوع دو انفجار در مقابل یک مدرسه در شهر حمص در این کشور دهها کشته و زخمی برجای گذاشت.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه، یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده مقابل مدرسه عکرمه المخزومی استان حمص هنگام خروج دانش آموزان منفجر شد و یک انتحاری نیز پس از تجمع شهروندان در محل انفجار، خود را منفجر کرد که در این دو انفجار تروریستی، 41 نفر کشته و 74 نفر نیز زخمی شدند.   

خبرنگار العالم افزود: تعداد زیادی از شهروندان سوری نیز در این دو انفجار ناپدید شدند.

یکی از شهروندان سوری در مصاحبه با العالم گفت: هدیه تروریست ها به مردم سوریه در سال تحصیلی جدید، قتل عام کودکان آنها بود. تروریست ها به کشتن کودکان خصوصاً دانش آموزان عادت کرده اند زیرا دانش آموزان آینده سازان سوریه هستند.

یکی از مسئولان مدرسه نیز گفت: ما هنگام تعطیلی مدرسه، دانش آموزان را به صورت تک نفر از مدرسه بیرون می فرستیم و اگر آنها را به صورت گروهی از مدرسه بیرون می فرستادیم ، تلفات این دو انفجار تروریستی خیلی بیشتر بود.
MKH-2-08:32

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست