انتقاد شدید پاپ از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق

پنج‌شنبه 10 مهر 1393
22:12
انتقاد شدید پاپ از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق العالم - رهبر کاتولیک‌های جهان در سخنانی از اقدامات گروه‌های تروریستی و افراطی در سوریه و عراق انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم پاپ امروز در نشست سفرای واتیکان در کشورهای خاورمیانه در سخنانی بدون اشاره به نام داعش گفت: نمی توان درباره بهانه های دینی، سیاسی و یا اقتصادی برای توجیه سرکوب روزانه صدها هزار مرد و زنان و کودک بی‌گناه در سوریه و عراق سکوت کرد.

وی در ادامه گفت: هنگامی ‌که به دردهای آنها فکر می‌کنیم باید بی درنگ تفاوت های دینی و فرقه ای را کنار بگذاریم؛ زیرا هیچگونه توجیهی اعم از دینی، سیاسی و اقتصادی آنچه را که هم اکنون بر سر صدها هزار مرد و زن و کودک بی‌گناه آمده است، توجیه نمی‌کند.

پاپ همچنین به شدت از وضعیت کنونی در سوریه و عراق و مشکلات به وجود آمده برای مردم این دو کشور انتقاد کرد.

درهمین حال مقام های واتیکان در بیانیه ای اعلام کردند نشست سفرای واتیکان به مدت سه روز با هدف بررسی وضعیت جدید منطقه خاورمیانه پس از پیشروی گروه تروریستی داعش و حملات هوایی به مواضع این گروهک برگزار می شود.

یادآور می شود دبیرکل دولت واتیکان پترو پارولین نیزهفته گذشته در سازمان ملل متوقف کردن تروریست های مسلح در عراق را ضروری و مشروع دانست و تأکید کرد هر گونه دخالت در این زمینه باید در چارچوب شورای امنیت و با موافقت کشور ذیربط انجام گیرد. 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین