2 ميليون زایر حسيني عید قربان را جشن گرفتند

يکشنبه 13 مهر 1393
10:11
2 ميليون زایر حسيني عید قربان را جشن گرفتند فرمانده عملیات فرات مرکزی، از حضور حدود دو میلیون زایر حسیی (ع) در روز عید سعید قربان در کربلای معلی و عتبات مقدس در عراق خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از السومریه نیوز، عثمان الغانمی، افزود: شیعیان عراق همراه با زایرانی از ایران و سایر کشور‌ها، در دو روز گذشته راهی کربلای معلی شدند، تا روز عرفه و عید قربان را در کنار حرم مطهر حضرت سیدالشهداء(ع) و حضرت قمر بنی هاشم(ع) سپری کرده و در مراسم بزرگ زیارت عرفه در این شهر مقدس شرکت کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که تا روز شنبه بیش از یک میلیون زایر حسینی در ایام عید قربان برای برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه و زیارت بارگاه ملکوتی سالار شهیدان وارد کربلای معلی شدند.

الغانمی، گفت: 22 هزار نیروی امنیتی در روز عید قربان تامین امنیت کربلا را بر عهده دارند.

فرمانده عملیات فرات مرکزی افزود: براساس بند چهارم قانون مبارزه با تروریست، طی این روزها بیش از 222 نفر مشکوک به اقدامات تروریستی در عراق بازداشت شده اند.

این روزها شهرهای مقدس کربلا، نجف اشرف و کاظمین واقع در شرق بغداد شاهد حضور میلیون ها زایر برای برگزاری مناسک عید سعید قربان و زیارت عتبات مقدس هستند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند