عيد قربان؛ تقليد از داعش و عكس با سر بریده!

يکشنبه 13 مهر 1393
20:54
عيد قربان؛ تقليد از داعش و عكس با سر بریده! در عید قربان امسال، برخی از کشورهای عربی شاهد پدیده عکس گرفتن جوانان با سر بریده قربانی بودند، اقدامی که به نوعی جنایات غیر انسانی داعش در بریدن سر گروگان‌ها و مخالفان را به یاد می‌آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عید قربان امسال در برخی از کشورهای عربی، پدیده عکس گرفتن جوانان با سر احشام بعد از ذبح آنها در حالت ها و شکل های مختلف جلب توجه می کند.

به نوشته روزنامه الحیاة، هدف این جوانان نشان دادن قدرت خود در بریدن و سلاخی قربانی است. اما هدف دیگر، شبیه سازی اقدامات غیرانسانی عناصر گروه داعش است که سر گروگان ها و مخالفان خود را در مقابل دوربین از تن جدا می کنند.

به گزارش رسانه های مختلف منطقه ای و بین المللی گروه داعش اخیرا برخی از پادگان های تحت اشغال خود را در شهرهای مختلف برای آموزش دادن کشتار و اعدام به کودکان اختصاص داده است و تعداد این کودکان بین 200 تا 300 نفر است.

گروه داعش همچنین یک پادگان به نام "الشریعه" را برای آموزش به کودکان زیر 16 سال برای استفاده از سلاح هایی مثل "کلاشینکف" و "آر.پی.جی" و همچنین تدریس ایدئولوژی خاص این گروه اختصاص داده است.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است