هلاکت 28 تروریست و انهدام پادگان بزرگ داعش

يکشنبه 13 مهر 1393
21:13
هلاکت 28 تروریست و انهدام پادگان بزرگ داعش فرماندهی عملیات "دجله"عراق از هلاکت 28 تروریست داعش در منطقه "حوض حمرین" در شمال شرقی شهر بعقوبه مرکز استان دیالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ ستاد عبدالامیر الزیدی در فرماندهی عملیات دجله در بیانیه مطبوعاتی کوتاهی گفت: در حملات ارتش عراق به تروریست ها در منطقه حمرین در شمال شرقی شهر بعقوبه 28 تروریست داعش به هلاکت رسیدند. همچنین 4 خودروی نظامی تروریست ها منهدم شد و یک پادگان بزرگ داعش نیز منهدم شد.

از سوی دیگر یک بمبگذار انتحاری به هنگام تلاش برای نزدیک شدن به یک مرکز امنیتی در شمال شهر بعقوبه به دلیل انفجار به هلاکت رسید.

همچنین ارتش عراق در 3 روز گذشته بیش از 80 بمب را در روستاهای منطقه الشوهانی در شرق شهر بعقوبه مرکز استان دیاله خنثی کرد.

تروریست های داعش پیش از عقب نشینی، این مناطق را بمبگذاری کردند تا نیروهای امنیتی را هدف قرار دهند و مانع بازگشت ساکنان آواره به خانه های خود شوند. 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود