بازداشت چهار مصری به اتهام جذب تروریست

يکشنبه 13 مهر 1393
22:12
بازداشت چهار مصری به اتهام جذب تروریست پلیس مصر چهار افراطی را به اتهام جذب جوانان برای عضویت در گروهک تروریستی و تکفیری داعش و اعزام آنها به سوریه، بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "الشرق الاوسط" مصر، این 4 نفر در استان ساحلی پورت سعید در شمال مصر بازداشت شدند و اعتراف کردند که 4 عضو دیگر این گروه در سوریه هستند.

دادستانی کل مصر، دستور حبس این افراد و بازجویی از آنها را صادر کرده است.

منابع امنیتی مصر برآورد می کنند که 8 هزار تبعه این کشور با گروه های تروریستی مختلف از جمله داعش و القاعده همکاری می کنند.

داعش اخیرا از اعضای خود در مصر خواسته است که بیش از پیش به نیروهای امنیتی حمله کنند و سر از تن افرادی که اسیر می کنند، جدا کنند.

دولت مصر اعلام می کند که ده ها نیروی ارتش و پلیس این کشور در سال 2013 در شبه جزیره سینا جان خود را در حملات گروه های تروریستی از دست داده اند.

یکی از اعضای برجسته گروه افراطی انصار بیت المقدس که در شبه جزیره سینا فعالیت می کند، ماه گذشته میلادی در مصاحبه با رویترز گفت که این گروه دستورات خود را از داعش دریافت می کند. 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت