لاوروف: اوباما اروپا را به تحریم روسیه وادار کرد

دوشنبه 14 مهر 1393
22:23
لاوروف: اوباما اروپا را به تحریم روسیه وادار کرد وزیر امورخارجه روسیه دوشنبه باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا را به واداشتن اتحادیه اروپا به تصویب تحریم‌های ضد روسی متهم کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، سخنان چهار روز پیش جو بایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا در هاروارد را که در آن به مخالفت برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای اتخاذ تدابیر اقتصادی علیه روسیه اشاره کرده بود، به عنوان دلیلی بر سخنان خود خواند.

لاوروف در کنفرانسی خبری در مسکو اظهار داشت: بایدن برای اظهاراتی که در دانشگاه هاروارد درباره اینکه آمریکا اتحادیه اروپا را به رغم خواست و به ضرر منافع اقتصادی خود به اتخاذ تحریم های ضد روسی وادار کرده است، عذرخواهی نکرد.

معاون رئیس جمهوری آمریکا درنطقی در هاروارد گفته بود: «درست است که آنان (اروپایی ها) نمی خواستند این کار را انجام دهند. اما یک باردیگر آمریکا و رئیس جمهوری آن تاکید کردند تا اروپا سر خود را بالا نگاه دارد و تدابیری اقتصادی اتخاذ کند تا روس ها نیز هزینه کارهای خود را بپردازند».

گفتنی است، از آغاز بحران اوکراین، اتحادیه اروپا و آمریکا در چند مرحله تحریم هایی علیه روسیه تصویب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت