ایندیپندنت: داعش در رؤیای لبنان است

سه شنبه 15 مهر 1393
11:34
ایندیپندنت: داعش در رؤیای لبنان است روزنامه نگار معروف انگلیسی، از آغاز تلاشهای گروه های تروریستی و به ویژه داعش برای چیره شدن بر لبنان خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رابرت فیسک گزارشگر روزنامه ایندیپندنت، در مقاله ای با عنوان " مواجهۀ لبنان با داعش ، حملات جبهه النصره و سیل پناهندگان " نوشت : ساکنین شهر بعلبک می گویند که روز دوشنبه صدای درگیری مسلحانه حزب الله و جبهه النصره را شنیدند .
فیسک نوشت : حزب الله لبنان اعلام کرد که جبهه النصره به سوی القلمون عقب نشینی کرده است .
وی اظهار داشت: این امر به سیاستمداران لبنانی شوک وارد کرد.
فیسک تأکید کرد: گزارش ها حاکیست که صدها عضو جبهه النصره با تسلیحات کامل به 10 موضع حزب الله لبنان در شهر بعلبک حمله کردند . حزب الله مواضعی را در شهر بعلبک برای جلوگیری از نفوذ تروریست ها به خاک لبنان و تأمین امنیت مسیر انتقال کمک های نظامی خود به جنوب این کشور برای مقابله با تجاوزات اسرائیل احداث کرده است .
فیسک با اشاره به حمله قبلی تروریستها به شهر عرسال لبنان در مرز سوریه، خاطرنشان کرد: داعش در چند ساعت توانست منطقه سنی نشین عرسال را در جنوب لبنان تصرف کند، و 24 نظامی را به اسارت بگیرد؛  هم اکنون این سؤال پیش می آید که آیا این اتفاق به معنای فراتر رفتن دامنه فعالیت داعش از مرزها و تلاشش برای تصرف مناطقی در خاک لبنان است؟
فیسک تأکید کرد، بسیاری از مردم لبنان می دانند که داعش رؤیای سیطره بر کشورشان را نیز در سر می پروراند زیرا منطقه " شام " که تروریستهای داعش در رؤیای چیره شدن بر آن هستند، شامل لبنان نیز می شود.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود