داعش خانه "زرکوشی" ها را بمبگذاری می کند

سه شنبه 15 مهر 1393
18:56
داعش خانه "احمد الزرکوشی" بخشدار السعدیه در استان دیالی عراق از آغاز مجدد بمبگذاری خانه های مردم قبیله زرکوش از سوی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بخشدار السعدیه اظهار داشت: از ماه ژوئن که بمبگذاری و انفجار خانه های مردم قبیله زرکوش آغاز شده است تاکنون، بیش از 280 منزل مسکونی اعضای این قبیله منفجر شده است.

الزرکوشی روز سه شنبه به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: داعش در ناحیه السعدیه واقع در 60 کیلومتری شمال شرق بعقوبه و مناطق نزدیک آن 5 باب منزل را منفجر و سایر منازل را بمب گذاری کرد تا در آینده آماده انفجار باشند.

وی ادامه داد: هدف داعش، نابود سازی هویت قبیله زرکوش در السعدیه و پایان دادن به موجودیتش از طریق انفجار، قتل، تخریب و مهاجرت اجباری است. اقدامات داعش تاکنون باعث قتل ده ها غیر نظامی از قبیله زرکوش شده است.  

قبیله زرکوش از بزرگترین قبایل منطقه حمرین در استان دیالی است، که در سال های گذشته مورد حمله شدید تروریست ها قرار گرفته و ده ها نفر از اعضای این قبیله کشته شدند.
    
 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد