افتخار یک داعشی به سربریدن دختر کرد + عکس

چهارشنبه 16 مهر 1393
12:23
افتخار یک داعشی به سربریدن دختر کرد + عکس یکی از تروریستهای داعش، عکسی را از خود پس از بریدن سر یکی از دختران کرد منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انتشار این عکس با واکنشهای بسیاری در شبکه های اجتماعی همراه شده است.
یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به شدت این اقدام تروریست داعشی را محکوم کرده و به لبخند و چهره معصومانه این دختر اشاره کرده است.
"احمد کواز" درباره این عکس در صفحه خود نوشته است: گویا این دختر پس از شهادت، در حال خندیدن به سرنوشت این تروریستی است که هم دنیا را از دست داده است و هم آخرت را.
احمد کواز افزود: بدون شک این دختر یکی از خواهران اهل سنت ما بود؛ تروریستهای داعش همانطور که شیعیان را می‌کشند، در حال کشتار اهل سنت هستند. آنان هیچ دین و مذهبی ندارند و برای هیچ قومیتی احترام و ارزش قائل نیستند.

یکی دیگر از کاربران در شبکه های اجتماعی با اشاره به نمایشی بودن حملات ائتلاف آمریکا و چند کشور عربی و غربی علیه داعش، تأکید کرد که اعضای این ائتلاف در واقع همان حامیان داعش هستند، و آنها دست اعضای این گروه تروریستی را برای کشتار زنان و کودکان و مردان بی دفاع سوریه و عراق باز گذاشته اند.

مالک القنصل هم نوشته است: داعش همان القاعده شماره 2 است که توسط آمریکا برای ضربه زدن به چهره اسلام به وجود آمده است.

کاربر دیگری به نام "فولیولیزر" هم تأکید کرده است: داعش ساخته و پرداخته آمریکا است؛ و کاملا اشکار است که آمریکا تصمیمی برای بستن پرونده تروریسم ندارد؛ به صورتیکه اوباما و دیگر مسؤولان آمریکایی از طولانی بودن این جنگ خبر می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان