ناتوانی ترکیه در اقدام نظامی علیه داعش

جمعه 18 مهر 1393
09:59
ناتوانی ترکیه در اقدام نظامی علیه داعش العالم - ترکیه اعلام کرد که به تنهایی قادر به انجام عملیات زمینی علیه تروریست های داعش در شهر مرزی کوبانی در خاک سوریه نیست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه حمله زمینی این کشور به داعش در خاک سوریه را "غیر واقعگرایانه" خواند و اعلام کرد که این کار در توان ترکیه نیست.

وی بعد از پایان دیدارش با ینس استولنبرگ دبیر کل ناتو در آنکارا در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که "اندیشیدن به این مساله که ترکیه به تنهایی عملیات زمینی بر ضد داعش را آغاز کند، غیر واقعی است و در توان ترکیه نیست.

پس از 3 هفته محاصره شهر کرد نشین کوبانی در مرز ترکیه، تروریست های داعش وارد این شهر شده و درگیری های خیابانی بین داعش و گروه های مبارز کرد ادامه دارد.

حملات داعش به این شهر بیش از 500 کشته به همراه داشته و باعث آوارگی بیش از 300 هزار نفر شده است.

از روز دوشنبه تاکنون ترکیه شاهد برگزاری تظاهرات کردهای این کشور است.

کردهای معترض خواستار دخالت نظامی ترکیه برای جلوگیری از سقوط شهر کوبانی بدست تروریست های داعش هستند که در این اعتراض ها تاکنون دست کم 22 نفر کشته و دهها تن زخمی و بیش از 100 تن بازداشت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم