کردهای کوبانی را یک زن فرماندهی می کند

دوشنبه 21 مهر 1393
08:56
کردهای کوبانی را یک زن فرماندهی می کند فرماندهی نیروهای کرد که در حال دفاع از شهر "عین العرب" (کوبانی) سوریه هستند، یک زن بر عهده دارد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "میسا عبدو" معروف به "نارین عفرین"، فرمانده یگانهای حمایت از مردم در شهر کوبانی است.
مردم کوبانی که از حدود یک ماه قبل تحت محاصره تروریستهای داعش هستند، طی روزهای اخیر نبردهای سنگینی را برای دفاع از شهرشان تجربه کرده اند.
یگانهای حمایت از مردم که پس از آغاز حملات تروریستها در سوریه تأسیس شد، در مناطقی از سوریه فعال است که اکثر ساکنان آن کرد هستند.
"میسا عبدو" (40 ساله) مانند دیگر نیروهای مبارز کرد یک نام جنگی دارد. وی در بین همرزمانش با نام "نارین عفرین" شناخته می شود.
عفرین یکی از شهرهای سوریه در استان حلب است.
"مصطفی عبدی" از فعالان کرد در شهر عین العرب گفت: کسانی که نارین عفرین را می شناسند، می گویند که وی فردی بافرهنگ و باهوش است، و مهترین خصوصیت وی، آرامش او می باشد.
عبدی تأکید کرد: با وجود سختی زندگی نظامی، نارین عفرین، الگویی در اخلاق است؛ وی وضعیت نیروهای خود را درک می کند و به صورت مستقیم به مشکلاتشان رسیدگی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت