اعتراض خونین کارگران مصری در عربستان + ویدیو

دوشنبه 21 مهر 1393
20:46
نیروهای امنیتی سعودی اعتراض کارکنان قراردادی موسم حج امسال را سرکوب کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در موسم حج امسال 1700 کارگر فصلی مصری که در بخش "قربانی" حج شرکت داشتند، پس از تاخیر کشتی برای انتقال آنها از بندر ضباء به بندر سفاجه در مصر دست به اعتراض زدند و پلیس با خشونت سعی در آرام کردن آنها داشت که بر اثر این ناآرامی ها 5 تن از آنان زخمی شدند.

خبرگزاری عربستان به نقل از سخنگوی رسانه ای پلیس منطقه تبوک که خواست نامش فاش نشود، مدعی شد که ساعت ده روز گذشته شماری از کارگران فصلی در موسم حج امسال که تعداد آنها بالغ بر 1700 نفر بوده است، پس از تاخیر کشتی برای انتقال آنها از بندر ضباء به بندر سفاجه در مصر، دست به "آشوب و اغتشاش" زدند.

سایت سعودی "سبق" با انتشار تصاویری از اعتراض مصری ها نوشت: پس از حضور گسترده نیروهای امنیتی عربستان و با گذشت حدود دو ساعت، اوضاع به حال عادی باز گشت.

 پلیس استان ضباء تحقیق در این حادثه را آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد