پدر مصری دوباره دخترانش را به فروش گذاشت

سه شنبه 22 مهر 1393
16:56
پدر مصری دوباره دخترانش را به فروش گذاشت خالد فوزی پدر مصری که مدتی قبل در اعتراض به وضعیت بد اقتصادی، دخترانش را به فروش گذاشته بود؛ بار دیگر در برابر دفتر نخست وزیری با در دست داشتن پلاکارد، این کار را تکرار کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "الیوم السابع"، این شهروند مصری این بار اعضای بدن سه دخترش را که 7 تا 14 سال سن دارند در معرض فروش گذاشت.

فوزی گفت که به خاطر داشتن سلاح به 10 سال زندان محکوم شده بود و  پس از آزادی از زندان بدون کار و مسکن باقی مانده است. از این رو تصمیم گرفت در خیابان به دوره فروشی مشغول شود، اما ماموران شهرداری، از فعالیت وی جلوگیری کردند.

فوزی خاطر نشان کرد که در زمان دولت هشام قندیل و الببلاوی به نخست وزیری شکایت و تقاضای شغل کرده است، اما تاکنون به درخواست وی رسیدگی نشده است.   
 

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز