حمله مسلحانه به منزل دیپلمات سعودی

چهارشنبه 23 مهر 1393
18:14
حمله مسلحانه به منزل دیپلمات سعودی العالم - منزل "عبدالله بن سعد القرنی" دیپلمات سفارت عربستان در شهر جاکارتا، (پایتخت اندونزی) هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاهدان عینی گفتند که چهار نفر سوار بر دو دستگاه موتور سیکلت دو بار به سوی منزل این دیپلمات عربستانی در جاکارتا آتش گشودند اما به وی و خانواده اش آسیبی وارد نشد.  
پایگاه اینترنتی "رای الیوم"نوشت: فقط نگهبان منزل این دیپلمات عربستانی از ناحیه پای چپ مورد اصابت تیر افراد ناشناس قرار گرفته که برای درمان به بیمارستان انتقال یافت.
نیروهای امنیتی جاارتا گفتند که پرونده این اقدام تهیه شده و به دنبال مهاجمان هستند.
"مصطفی بن ابراهیم المبارک" سفیر عربستان در اندونزی نیز گفت: عربستان موضوع را پیگیری خواهد نمود به ویژه که این حمله قبل از آنکه به یک دیپلمات انجام گرفته باشد، علیه یک شهروند سعودی صورت پذیرفته است. 
وی در گفت وگو با مطبوعات سعودی افزود: یک وکیل را مأمور پیگیری این موضوع خواهیم نمود تا بدون مداخله در روند تحقیقات، اطلاعات لازم برای دستگیری مهاجمان را کسب نماید.

مردم اندونزی تاکنون بارها در اعتراض به "رفتار غیر انسانی" اتباع سعودی با کارگران اعزامی از کشورهای جنوب شرق آسیا، در برابر سفارت ریاض در جاکارتا تجمع کرده اند. آنان رژیم سعودی را در عرصه حقوق بشر، "جنایتکار" می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است