گاردین : سلیمانی بغداد را حفظ کرد

پنج‌شنبه 24 مهر 1393
11:23
گاردین : سلیمانی بغداد را حفظ کرد العالم - روزنامه انگلیسی گاردین با انتشار گزارشی نوشت که سردار سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، بغداد را حفظ کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم  به نقل از آسیا نیوز ، این روزنامه در گزارشی با عنوان " نقش ایران در عراق بسیار مهم است و سلیمانی بغداد را حفظ کرد "  نوشت :  سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به حفظ امنیت بغداد و جلوگیری از افتادن آن به دست داعش کمک کرد.

گاردین افزود: تصویر سردار سلیمانی با نیروهای منطقه کردستان عراق در بحبوحه جنگ با داعش ، تصویری کمیاب است که به  صورت بسیار حرفه ای برداشته شده است.

این روزنامه انگلیسی ادامه داد: محبوبیت ایران در عراق بسیار افزایش یافته ؛ زیرا ایران نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی داعش به سوی بغداد و پشتیبانی از نیروهای امنیتی عراق  ایفاء کرده است.

گاردین ادامه داد: بحران عراق شاید باعث ائتلاف تهران و واشنگتن برای مبارزه با داعش شود هر چند ایران و آمریکا اختلافاتی درباره بحران سوریه دارند.

0% ...

آخرین اخبار

‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم