هلاکت دو سرکرده برجسته داعش در صلاح الدین

شنبه 26 مهر 1393
19:26
هلاکت دو سرکرده برجسته داعش در صلاح الدین العالم - وزارت دفاع عراق از هلاکت دو سرکرده مهم گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس بیانیه وزارت دفاع عراق، دستگاه اطلاعات نظامی این کشور هلاکت این دو سرکرده داعش را در استان صلاح الدین تایید کرده است.

در این بیانیه که شبکه الاعلامیه عراق آن را منتشر کرد، آمده است: حسین علی احمد معروف به امیر اداری بیجی و راقد عباس محمد معروف به امیر بخش الفتحه در تکریت به هلاکت رسیده اند.

"جمیل الشمری" فرمانده پلیس استان دیاله نیز از هلاکت 30 تروریست داعش از جمله مفتی عربستانی این گروه در مناطق شمالی شهر مقدادیه خبر داد.

شبکه الاعلامیه خاطرنشان کرد که این تروریست ها در عملیات نیروهای ویژه پلیس با همکاری وحمایت نیروهای مردمی در روستای التایه در 11 کیلومتری شمال شهرستان مقدادیه به هلاکت رسیده اند.

الشمری، فرمانده پلیس استان دیاله عراق، روستای التایه را لانه اشرار توصیف کرد و گفت: تروریست های داعش سعی کردند این روستا را به سنگری بزرگ برای باند های مسلح خود تبدیل کنند و از آنجا روستاها و مناطق امن را هدف قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک