دستپاچگی مقامات عربستان از اعلام رتبه فرودگاه جده!

دوشنبه 28 مهر 1393
19:39
دستپاچگی مقامات عربستان از اعلام رتبه فرودگاه جده! سایت تخصصی ارزیابی خدمات فرودگاهی بین المللی، فرودگاه جده را در فهرست بدترین فرودگاه‌های جهان، در مقام دوم قرار داد و مقامات سازمان هوایی عربستان را به تحریف و دروغ‌پردازی واداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سایت sleepinginairports که در حوزه درجه بندی کیفیت خدمات فرودگاه های بین المللی جهان فعالیت دارد، در آخرین رتبه بندی خود، فرودگاه ملک عبدالعزیز در جده را پس از فرودگاه اسلام آباد پاکستان، دومین فرودگاه "بد" جهان از لحاظ خدمات رفاهی دانسته است.

روزنامه های انگلیسی ایندیپندنت و  گاردین، علت این انتخاب را "رفتار خشن" کارکنان بخش گذرنامه، وجود صف های طولانی و کمبود صندلی در سالن انتظار دانسته و نوشته اند: کارکنان بخش گذرنامه، روند کارها را به تاخیر می اندازند و فرودگاه بیش از حد شلوغ است؛ سرویس های بهداشتی تمیز نیستند و خدمات فرودگاهی ضعیف است.

اما رتبه بندی این سایت بین المللی، خشم سازمان هواپیمایی عربستان را در پی داشت، به طوری که "خالد خبیری" سخنگوی این سازمان در گفت وگو با روزنامه "الحیاة" عربستان در تحریفی آشکار، مدعی شد که این رتبه بندی در وبلاگ یک زن کانادایی ذکر شده و رسمی نیست!

روزنامه الحیات به نقل از وی نوشت: چنین توصیفی در یک سایت رسمی ذکر نشده و از سوی یک پایگاه اینترنتی رسمی و مبتنی بر پژوهش تعیین نشده است.

خبیری افزود: این "زن"! درباره بهترین فرودگاه ها از نظر راحتی و خواب سخن می گوید، در حالی که فرودگاه جای خواب نیست بلکه محل گذر است!

وی ادامه داد: ما نظر دیگران را محترم می شماریم، حتی اگر شخصی باشد، در فرودگاه عبدالعزیز همه نوع خدمات وجود دارد، البته ما منکر نقص نیستیم، اما با راه اندازی فرودگاه جدید ملک عبدالعزیز جده در اواسط سال آینده، این موارد نقص برطرف خواهد شد.

این در حالی است که فرودگاه های عربستان که سالانه پذیرای میلیون ها زائر حج و عمره هستند، از لحاظ خدماتی به هیچ وجه با حجم بالای مسافران و جایگاه معنوی آنان (که میهمانان خداوند متعال هستند) تناسب ندارد.

یکی از این مشکلات که کمتر مطرح شده، توسعه‌نیافتگی فرودگاه مدینه منوره است که نمی تواند پروازهای عمره و حج (مدینه قبل) را پذیرا باشد و حجاج ناگزیرند با هواپیما به جده بروند و از آنجا مسیر 500 کیلومتری تا مدینه را با اتوبوس طی کنند؛ مسیری که حتی برای آن راه آهن یا مترو هم احداث نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم