دختری که با پدر داماد ازدواج کرد!

سه شنبه 29 مهر 1393
18:30
دختری که با پدر داماد ازدواج کرد! در رویدادی عجیب، یک دختر یمنی 18 ساله پیشنهاد ازدواج یک جوان را رد کرد تا با پدر او ازدواج کند!

این جوان بیست ساله یمنی در تشریح این اتفاق گفت: پدر چهل ساله ام به من پیشنهاد کرده بود با دختری که او را نمی شناختم، ازدواج کنم. پس از موافقت من، هفته گذشته با پدر و مادر و عمه ام به خواستگاری رفتیم و حتی قرار شد یک میلیون ریال یمنی معادل 5 هزار دلار مهریه او باشد، اما آن دختر در آخرین لحظه از ازدواج با من خودداری کرد و خواستار ازدواج با پدرم شد و به صراحت این موضوع را به پدرم اعلام کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی "عدن لایو"، وی افزود: پدرم نیز مدعی شد که با این ازدواج موافق است و در منزل خانواده دختر ماند تا میزان صحت این پیشنهاد را بیازماید؛ آن دختر هم جدی بودن خود را ثابت کرد و پس از گذشت چند روز با هم ازدواج کردند!

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد