مفتی عربستان: تویتر منشأ شر و مصیبت است

سه شنبه 29 مهر 1393
22:12
مفتی عربستان: تویتر منشأ شر و مصیبت است شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی عربستان توییتر را که یکی از پرکاربردترین سایت های ارتباط اجتماعی در این کشور است، منشأ اخبار کذب و نادرست توصیف کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آل الشیخ در برنامه ای تلویزیونی گفت: اگر از تویتر خوب استفاده شود، مفید است اما متأسفانه این فناوری برای امور بی ارزش استفاده می شود.

مفتی عربستان گفت: مردم برای پی بردن به مطالبی که در تویتر نوشته می شود، از این سایت بسیار استفاده می کنند؛ اما این سایت ارتباط اجتماعی برای توهین به اسلام و تعالیم این دین استفاده می شود و به عبارت دیگر تویتر منبع و منشأ هر شر و مصیبتی است.

شیخ عبدالعزیز آل الشیخ افزود: متأسفانه مردم گمان می کنند که تویتر منبع مطمئنی برای اخبار و مطالب مختلف است، اما در واقع منبع اخبار کذب و نادرست است. 

 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل