آل سعود 2 شهروند قطیف را به اعدام محکوم کرد

چهارشنبه 30 مهر 1393
14:28
آل سعود 2 شهروند  قطیف را به اعدام محکوم کرد دادگاه کیفری آل سعود، دو شهروند عربستانی را به اتهام شرکت در تظاهرات در شهر شیعه نشین قطیف در شرق این کشور به اعدام و یک نفر را به 12 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاه کیفری رژیم سعودی با صدور بیانیه ای درباره نتیجه محاکمه سه تن از متهمان شرکت در تظاهرات در شهر ِ شیعه نشین ِ قطیف، اعلام کرد: دو تن از متهمان به قتل تعزیزی (اعدام) و یک نفر از آنها به 12 سال زندان محکوم شده است.

دادگاه کیفری، متهمان را به دلیل شرکت در تظاهرات قطیف، برهم زدن امنیت عمومی، تلاش برای براندازی نظام، اقدام ِبه قتل افسران پلیس از طریق ساخت بمب های دست ساز آتش زا و پرتاب بمب های دست ساز آتش زا به مرکز پلیس منطقه العوامیه مجرم شناخت.

در بیانیه دادگاه کیفری رژیم سعودی آمده است که این پرونده، به منظور رسیدگی نهایی به حکم، پس از 30 روز به دادگاه استیناف ارسال خواهد شد.

رژیم آل سعود، اخیراً در همین چارچوب، آیت الله شیخ نمر الباقر النمر روحانی بارز شیعه عربستان را به اعدام محکوم کرد.

مردم قطیف، از تبعیض شدید و شرایطی نابسامان رنج می برند و شمار زیادی از ساکنان آن، به سبب اعتراض به اوضاع ناگوار خود و درخواست برای تغییرات واصلاحات در کشورشان بدون محاکمه در زندان به سر می برند. 

رژیم سعودی تاکنون شماری از معترضان در شرق عربستان را نیز به ضرب گلوله شهید یا زخمی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام