شکنجه وحشیانه کودکان فلسطینی در زندان های "اسرائیل"

پنج‌شنبه 1 آبان 1393
09:44
شکنجه وحشیانه کودکان فلسطینی در زندان های العالم - بیش از 250 کودک فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی آماج شکنجه های وحشیانه قرار می گیرند، این جنایات از لحظه نخست بازداشت شروع می شود و در حین بازجویی و محاکمه های صوری نیز ادامه پیدا می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مدیر برنامه بازخواست جنبش جهانی دفاع از کودکان شاخه فلسطین، گفت: رژیم صهیونیستی تنها رژیم در جهان است که کودکان را به صورت سازمان یافته در دادگاه های نظامی محاکمه می کند.

"عاید ابوقطیش" خبرنگار مرکز اطلاع رسانی فلسطین از نابلس  گزارش کرد: بخش اعظم این کودکان فلسطینی به پرتاب سنگ به سوی نظامیان رژیم صهیونیستی متهم هستند که طبق قانون نظامی این رژیم و مشخصا فرمان نظامی شماره 1651 یک تخلف امنیتی به شمار می رود. 

وی یادآور شد: کودکان اسیر فلسطینی در میان زندان های اوفر و مجدو و الشارون تقسیم شده اند و در دادگاه های نظامی رژیم صهیونیستی محاکمه می شوند و شرایط رقت باری را تجربه می کنند و دشمن صهیونیستی اصلا به شرایط سنی و حقوقشان توجهی نمی کند.

از سوی دیگر، "اسیر عبدالفتاح" نماینده کودکان اسیر فلسطینی در زندان اسرائیلی اوفر می گوید: بیش از 100 کودک خردسال فلسطینی در این زندان به حبس کشیده شده اند و تعداد زیادی از آنان از بیماری های جسمی و روحی و روانی رنج می برند و نیازمند درمان هستند، ولی مدیریت زندان به این مساله بی توجهی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا