زنداني شدن مادران حامي تروريسم در عربستان

پنج‌شنبه 1 آبان 1393
18:12
زنداني شدن مادران حامي تروريسم در عربستان العالم - دادگاه رسیدگی به جرایم تروریستی در عربستان سعودی 4 زن را به اتهام حمایت از القاعده به 6 تا 10 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این 4 زن به دلیل آن که فرزندان خود را برای پیوستن به گروههای تندرو در خارج از عربستان تشویق کرده اند، متهم به حمایت از القاعده و پیروی از " تکفیری های مخالف با کتاب، سنت و اجماع " شده اند.

از دیگر اتهام های این 4 زن همکاری با زنانی که افکار گمراه کننده دارند، آموزش استفاده از اسلحه، حمایت مالی از گروههای مسلح تندرو در خارج از کشور، بازدید از سایت های فیلتر شده و دانلود فایل های صوتی و تصویری مربوط به گروههای تندرو ذکر شده است.

خبرگزاری رسمی عربستان نوشت که این 4 زن به 6 تا 10 سال زندان محکوم شده اند و یک ماه فرصت دارند که به حکم صادره اعتراض کنند.

از سال 2011 ده ها عربستانی و اتباع بیگانه در این کشور که متهم به وابستگی به القاعده بودند در دادگاههای ویژه تروریسم محاکمه شده اند.

عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در ماه مارس طی حکمی برای کسانی که به گروههای تندرو و تروریستی در خارج از عربستان بپیوندد، تا 20 سال حبس تعیین کرد.

تاکنون صدها جوان سعودی تحت تاثیر تفکر تکفیری و وهابیت به گروههای تروریستی در عراق و سوریه پیوسته اند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند