انهدام 28 خودرو و هلاکت دهها داعشی در بابل عراق

جمعه 2 آبان 1393
14:33
انهدام 28 خودرو و هلاکت دهها داعشی در بابل عراق نیروهای ارتش عراق موفق شدند با یورش به تروریستهای داعش در منطقه "جرف الصخر"، 28 خودروی نظامی داعش را منهدم و شماری از تروریست ها را به هلاکت برساند.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی عراق روز جمعه به "سومریه نیوز" گفت: در درگیری های شدید نیروهای امنیتی و جمعی از نیروهای داوطلب مردمی با تروریست ها در منطقه جرف الصخر در شمال استان بابل دستکم دهها تن از عناصر داعش کشته و زخمی و 28 خودروی زرهی آنها منهدم شده است.این درگیری ها همچنان ادامه دارد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: این نیروها به کمک جنگنده های عراقی از سه محور با یورش به مرکز منطقه جرف الصخر موفق شدند مواضع تروریستها را در هم بشکنند.

از سوی دیگر "عدی خدران" قائم مقام دادگستری شهر الخالص در استان دیالی از حمله ارتش به مواضع تروریست ها در ناحیه العظیم خبر داد. نیروهای امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی با حمایت جنگنده های عراقی توانستند دهها تن از عناصر تروریستی داعش را درعملیاتی گسترده در مرکز ناحیه العظیم در 60 کیلومتری شمال شرق بعقوبه مرکز این استان به هلاکت برسانند.

هم اکنون وضعیت امنیتی در این منطقه توسط نیروهای امنیتی و مردمی برقرار شده است.

قائم مقام دادگستری شهر الخالص با اشاره به تلاش یگان مهندسی ارتش برای پاکسازی مین های کاشته شده داعش، افزود: جاده بغداد- کرکوک از آغاز درگیری ها به عنوان اقدامی احتیاطی مسدود شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک