ارسال بسته های مشکوک به چند کنسولگری در استانبول

جمعه 2 آبان 1393
22:11
ارسال بسته های مشکوک به چند کنسولگری در استانبول ارسال بسته های حاوی یک پودر زرد ناشناخته به کنسولگری های کانادا، آمریکا، بلژیک و آلمان در شهر استانبول ترکیه باعث اتخاذ تدابیر امنیتی شدیدتری در این نهادها شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز مدیریت بلاهای طبیعی و حوادث غیرمنتظره ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد: یکی از کارمندان کنسولگری کانادا با بستۀ ارسالی تماس مستقیم داشت و 6 کارمند دیگر نیز تماس غیرمستقیم داشتند و مجموعاً 10 کارمند این کنسولگری برای پیشگیری از هرگونه مسمویت به بیمارستان منتقل شدند.

"دوگان اسکینات سنگوی" از مرکز مدیریت بلایای طبیعی و حوادث غیرمنتظره گفت: چند تیم به کنسولگری های کانادا و بلژیک برای پاکسازی این دو نهاد از هر گونه آلودگی فرستاده شدند و این تیم ها به پاکسازی کنسولگری آلمان نیز می پردازند.

سخنگوی سفارت آمریکا نیز در استانبول اعلام کرد: سرکنسولگری آمریکا در استانبول نیز بسته ای مشکوک دریافت کرده است.

سخنگوی سفارت آمریکا افزود: کارمندان سرکنسولگری با رعایت اصول ایمنی مقداری از محتوای بسته ارسالی را به آزمایشگاه های آنکارا پایتخت ترکیه فرستادند و هنوز نتایج آزمایشات را دریافت نکرده اند. 

کانادا درپی وقوع دو حمله در خاک خود در این هفته تدابیر امنیتی را در سفارتخانه ها و کنسولگری های خود تشدید کرده است. 

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی